Cursos anteriors
Els nostres
blogs
Contacte

Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada

Tenim el goig de compartir amb tots i totes que s'acaba de fer públic al web i als mitjans la SELECCIÓ OFICIAL de la 13a edició del FIC-CAT. El curt MUNDO MONSTER, un dels realitzats i presentats al concurs per l'alumnat de 2n de primària de l'escola està entre els seleccionats. Totes les produccions seleccionades opten al premi del Jurat de la seva modalitat, al premi al millor muntatge, al premi Nova Crítica i al premi del públic.Més endavant donarem a conèixer la PROGRAMACIÓ i us farem saber tots els detalls del dia de la projecció (concentració previa, photocall, entrevista, presentació...) i del dia de la cloenda per assistir al lliurament de premis.

Preinscripció i matrícula per al curs 2020-2021

Benvolgudes famílies, en data d'avui s'han publicat les instruccions per la gestió de la preinscripció i matrícula del curs vinent. En el context actual i degut a l'emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, cal reduir al màxim els tràmits presencials i substituir-los per actuacions telemàtiques. Quan això no sigui possible es prendran les mesures necessàries per l'obertura dels centres educatius per realitzar el procediment.

1. Presentació de la sol.licitud/documentació : si es fa de forma telemàtica les famílies hauran d'enviar el resguard i tota la documentació escanejada o fotografiada al centre demanat en primera opció al correu oficial a8002022@xtec.cat. En aquest cas el centre us contestarà per correu electrònic justificant que s'ha rebut de manera que la família en tingui constància.

Si la sol.licitud es fa de forma presencial s'haurà de demanar CITA PRÈVIA al mail escolacalmaiol@gmail.com o trucant als telèfons  603545478 o 634289205. Us atendrem del 18 al 22 de maig de 9 a 13h.

2.Criteris de prioritat i documentació acreditativa: annex.

3.Consulta de resultats: annex

4.Calendari del procés :  Període de presentació de les sol.licituds del 13 al 22 de maig .

                                               Matrícula: 13 al 17 de juliol

CONSULTA l'OFERTA DE PLACES

PORTES OBERTES VIRTUALS :  Es faran el proper dilluns dia 11 a les 6 de la tarda i el dia 12 a les 11 del matí. Si voleu participar us podeu incriure al correu electrònic de l'escola.

ENLLAÇ A LA SOL.LICITUD

Un cop més arriba el dia de Sant Jordi i volem que aquest any , tot i les dificultats, també sigui un dia especial .No podem estar junts com voldríem però ja sabeu que us tenim molt presents.

Gràcies per les vostres aportacions. Nosaltres també hem volgut deixar-vos la nostra.

Molts petons i abraçades, encara que sigui a distància.

Us deixem l'enllaç a la revista de Sant Jordi . I aquí podreu veure la dansa.

 Un cop més el passat 21 de febrer vam  poder gaudir junts de la festa.

11 DE FEBRER : DIA INTERNACIONAL DE LES DONES I LES NENES CIENTÍFIQUES

Un cop més celebrarem a l'escola el dia de les dones i les nenes científiques. 

L'alumnat estudiarà diferents dones que han tingut un paper molt important en la història de la ciència i per altra banda cada curs gaudirà d'un taller .

Pel vostre coneixement us enllacem els noms de les científiques que estudiaran a classe  com aquelles que treballaran directament amb els nostres nens i nenes a l'escola

La dissenyadora i il·lustradora Rachel Ignotofsky s'ha proposat esmenar aquest buit general de coneixement al llibre Women in Science, on aplega la història i importància d'un munt de dones científiques pioneres. Us recomanem que gaudiu de les seves il.lustracions .

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES I LES NENES EN LA CIÈNCIA .

Volem compartir amb tots vosaltres imatges d'aquesta experiència que tant ens ha enriquit

COL.LABORACIÓ AMB LA MARATÓ PER RECOLLIR FONS PER LES MALALTIES MINORITÀRIES :

Aquest any les nenes i nens de Cal Maiol, a proposta de la classe de 3r,  participen a LA MARATÓ de TV3, que recull fons per les malalties minoritàries .

CASTANYADA 2019

COLÒNIES MAS BANYERES

Un cop passades les colònies volem compartir amb tots vosaltres algunes de les fotografies d'aquests dies tan intensos. Esperem que us agradin!

Activitat subvencionada amb el Fons social Europeu.

Celebració del
75 aniversari
FUTUR TRASLLAT A CAN BATLLÓ
  • YouTube App Icon
  • Blogger App Icon

© 2014  escolaCALMAIOL

Tots els drets documentals, gràfics i audiovisuals reservats.