Notícies
Novetats i actualitat
Els nostres
blogs

LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CAL MAIOL REBUTJA LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM

 

L’Escola, l’AFA i el Claustre de Cal Maiol som una comunitat educativa amb una llarga i important trajectòria en la defensa i promoció de les llibertats, la cultura i els drets civils i polítics com a Drets Humans de totes les persones. Des d’aquests fonaments educatius hem transmès l’arrelament territorial i l’afecte per l’escola catalana com a eina clau per la participació i convivència en societat.

 

La sentència del Tribunal Suprem ens entristeix perquè significa una condemna a la llibertat d’expressió, de participació i al dret a decidir, valors que considerem fonamentals i així ho transmetem als nostres infants i a tota la comunitat.

Davant d’aquesta sentència injusta i desproporcionada només ens queda seguir treballant per una educació crítica, reivindicativa, que garanteixi la igualtat de drets de totes les persones i que prioritzi el diàleg i la mediació com a eina de resolució de conflictes. Seguirem treballant des d’aquí i obrim la porta a totes per fer-ho.

 

A la vegada, volem fer arriba el nostre escalf i solidaritat a les preses i presos polítics, les seves famílies i amistats.

 

Comunitat Educativa de Cal Maiol

L'Associació cultural 48 Open House Barcelona treballa oferint serveis culturals en l'àmbit de l'arquitectura tenint com objectiu promoure el seu coneixement com una part importantíssima de la cultura.El festival que s'ha celebrat  els dies 26 i 27 d'octubre ha permès  conèixer una sèrie d'edificis singulars obrint  les seves portes.

Us compartim els vídeos que van preparar el nostre alumnat de C.Superior com també algunes de les imatges d'aquest dia.

COLÒNIES MAS BANYERES

Molt aviat les vostres filles i fills podran gaudir d'aquest espai a la natura. Us informarem de tots els detalls !

Reunió informativa per a totes les famílies el proper 23 d'octubre a les 16.15 h.

Si no podeu venir i us voleu descarregar l'autorització i les indicacions per fer la motxilla els trobareu us donarem els models al despatx.

El passat 11 de febrer vam rebre la visita a l'escola de diferents dones científiques que van compartir amb el nostre alumnat una jornada molt especial. Si voleu veure les imatges i l'enllaç a la gravació que va fer la televisió podeu seguir l'enllaç.

Contacte
Futur trasllat a Can Batlló
  • YouTube App Icon
  • Blogger App Icon

© 2014  escolaCALMAIOL

Tots els drets documentals, gràfics i audiovisuals reservats.