Notícies
Novetats i actualitat
Els nostres
blogs

11 DE FEBRER : DIA INTERNACIONAL DE LES DONES I LES NENES CIENTÍFIQUES

Un cop més celebrarem a l'escola el dia de les dones i les nenes científiques. 

L'alumnat estudiarà diferents dones que han tingut un paper molt important en la història de la ciència i per altra banda cada curs gaudirà d'un taller .

Pel vostre coneixement us enllacem els noms de les científiques que estudiaran a classe  com aquelles que treballaran directament amb els nostres nens i nenes a l'escola.  La dissenyadora i il·lustradora Rachel Ignotofsky s'ha proposat esmenar aquest buit general de coneixement al llibre Women in Science, on aplega la història i importància d'un munt de dones científiques pioneres. Us recomanem que gaudiu de les seves il.lustracions .

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES I LES NENES EN LA CIÈNCIA .

Volem compartir amb tots vosaltres imatges d'aquesta experiència que tant ens ha enriquit

PORTES OBERTES:

Dissabte 14 de març 10,30h xerrada informativa / 11,30h visita a l'escola.

La previsió de les dates del procés de preinscripció que estableix el Departament d'Educació per al curs 2020-2021 és la següent:

  • Educació Infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria del 23 de març a l'1 d'abril de 2020.

  • Matrícula: del 16 al 22 de juny de 2020.

COL.LABORACIÓ AMB LA MARATÓ PER RECOLLIR FONS PER LES MALALTIES MINORITÀRIES :

Aquest any les nenes i nens de Cal Maiol, a proposta de la classe de 3r,  participen a LA MARATÓ de TV3, que recull fons per les malalties minoritàries .

CASTANYADA 2019

COLÒNIES MAS BANYERES

Un cop passades les colònies volem compartir amb tots vosaltres algunes de les fotografies d'aquests dies tan intensos. Esperem que us agradin!

El passat 11 de febrer vam rebre la visita a l'escola de diferents dones científiques que van compartir amb el nostre alumnat una jornada molt especial. Si voleu veure les imatges i l'enllaç a la gravació que va fer la televisió podeu seguir l'enllaç.

Contacte
Celebració del
75 aniversari
FUTUR TRASLLAT A CAN BATLLÓ
  • YouTube App Icon
  • Blogger App Icon

© 2014  escolaCALMAIOL

Tots els drets documentals, gràfics i audiovisuals reservats.