INFORMACIÓ IMPORTANT
Els nostres
blogs

PREINSCRIPCIÓ CURS 21-22

Benvolgudes famílies,

En data d'avui, 19 d'abril, s'ha publicat el llistat amb el barem provisional de puntuacions.

Les dates per presentar reclamacions són del 20 al 26 d'abril .

La llista de sol.licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions la podeu consultar aquí 

Llista de sol.licituds que han demanat el centre en primera opció ordenada ( 7 de maig)

PUBLICACIÓ DE L'OFERTA INICIAL DE PLACES 

 

Si voleu podeu veure el vídeo de la videoconferència seguint l'enllaç

 

COLÒNIES  CURS 21-22

Benvolgudes famílies, us adjuntem algunes imatges de la casa de colònies LA GRANJA , on els dies 10, 11 i 12 de maig gaudirem d'uns dies molt especials! Si voleu veure el Powerpoint informatiu cliqueu aquí. Per consultar el protocol covid seguiu l'enllaç 

Ja tenim el menú de colònies, el podeu consultar al següent enllaç.

Per repassar les coses que hem de portar , us adjuntem la imatge 

DIA DE LA DONA I LA NENA EN LA CIÈNCIA

El 22 de desembre de 2015 l'Assemblea General de l'ONU va decidir establir un Dia Internacional anual per reconèixer el paper crític que juguen les dones i les nenes en la ciència i la tecnologia. La ciència i la igualtat de gènere són fonamentals per al desenvolupament sostenible. Tot i això, les dones continuen trobant obstacles en el camp de la ciència: menys del 30% d'investigadors científics en el món són dones.Con cada 11 de febrer, celebrem a l'escola aquest dia amb la visita de diverses dones que treballen al CSIC 

Per aquest motiu aquest matí ens han visitat dues científiques, la Núria Correa (de l'Institut d'Investigació en Intel.ligència Artificial del CSIC) i l'Anna Aragay (de l'área de biología) que han fet una xerrada a les aules de 4t i 5è respectivament.

A més, els alumnes de 6è han pogut fer una xerrada online amb la Yolanda Aixelà (antropóloga).

Davant tota la situació que estem vivint amb el Covid, no ha estat possible la visita de més científiques a l'escola, tot i així, cada classe està treballant una investigadora/científica durant aquests dies i s'anirà parlant del seu paper i treball com a dones en un camp on anys enrera només es destacava la tasca dels homes.

20210211_113911.jpg

CARNESTOLTES 2021

 Després de passar uns dies ben divertits tornem de nou a la calma. Podeu veure les imatges aquí.

NADAL 2020

Aquí trobareu l'enllaç al festival. 

Educació aprova la construcció de l’Institut Escola Cal Maiol a la Bordeta

En aquests enllaços podreu veure les característiques derl projecte guanyador i altres informacions interessants.

-PROJECTE: FACE TO HACE PLAFÓ 1-2

-NOTA DE PREMSA

Les sol·licituds es presentaran a través d'un formulari telemàtic adreçat a l'alumnat que estigui matriculat o preinscrit per al curs 2020-2021, en dos períodes de sol·licituds:

  • Període de sol·licituds de juny 2020: entre el 23 de juny i el 9 de juliol, ambdós inclosos. El termini per presentar les sol·licituds signades al centre amb documentació, si escau, és fins al 10 de juliol.

  • Període de sol·licituds de setembre 2020: entre el 7 i el 20 de setembre, ambdós inclosos. El termini per presentar les sol·licituds signades al centre amb documentació, si escau, és fins al 23 de setembre.

A la web del Consorci d'Educació trobareu tota la informació necessària .

Es recullen totes les actuacions que s'han anat realitzant  des del dia 12 de març en què es va dictaminar el tancament de les escoles per la pandèmia .

Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada

Tenim el goig de compartir amb tots i totes que s'acaba de fer públic al web i als mitjans la SELECCIÓ OFICIAL de la 13a edició del FIC-CAT. El curt MUNDO MONSTER, un dels realitzats i presentats al concurs per l'alumnat de 2n de primària de l'escola està entre els seleccionats. Totes les produccions seleccionades opten al premi del Jurat de la seva modalitat, al premi al millor muntatge, al premi Nova Crítica i al premi del públic.Més endavant donarem a conèixer la PROGRAMACIÓ i us farem saber tots els detalls del dia de la projecció (concentració previa, photocall, entrevista, presentació...) i del dia de la cloenda per assistir al lliurament de premis.

Us deixem l'enllaç a la revista de Sant Jordi . I aquí podreu veure la dansa.

Un cop més arriba el dia de Sant Jordi i volem que aquest any , tot i les dificultats, també sigui un dia especial .No podem estar junts com voldríem però ja sabeu que us tenim molt presents.

Gràcies per les vostres aportacions. Nosaltres també hem volgut deixar-vos la nostra.

Molts petons i abraçades, encara que sigui a distància.

 Un cop més el passat 21 de febrer vam  poder gaudir junts de la festa.

11 DE FEBRER : DIA INTERNACIONAL DE LES DONES I LES NENES CIENTÍFIQUES

Un cop més celebrarem a l'escola el dia de les dones i les nenes científiques. 

L'alumnat estudiarà diferents dones que han tingut un paper molt important en la història de la ciència i per altra banda cada curs gaudirà d'un taller .

Pel vostre coneixement us enllacem els noms de les científiques que estudiaran a classe  com aquelles que treballaran directament amb els nostres nens i nenes a l'escola

La dissenyadora i il·lustradora Rachel Ignotofsky s'ha proposat esmenar aquest buit general de coneixement al llibre Women in Science, on aplega la història i importància d'un munt de dones científiques pioneres. Us recomanem que gaudiu de les seves il.lustracions .

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES I LES NENES EN LA CIÈNCIA .

Volem compartir amb tots vosaltres imatges d'aquesta experiència que tant ens ha enriquit

COL.LABORACIÓ AMB LA MARATÓ PER RECOLLIR FONS PER LES MALALTIES MINORITÀRIES :

Aquest any les nenes i nens de Cal Maiol, a proposta de la classe de 3r,  participen a LA MARATÓ de TV3, que recull fons per les malalties minoritàries .

FUTUR TRASLLAT A CAN BATLLÓ
Celebració del
75 aniversari
  • YouTube App Icon
  • Blogger App Icon