Cantània 2018

El passat dimarts 5 de juny, l'alumnat de 5è va participar de l'activitat de Cantània. Aquest any amb la Cantata Partícules assistim a l’origen i evolució de l’Univers. Ara fa uns tretze mil vuit cents milions d'anys hi va haver una gran explosió: un magma ben espès que de cop s’espandeix. És l’origen del món; tot és calent i roent. Una mena de sopa caòtica i incandescent…
Per arribar fins aquí, durant tot el curs escolar s'ha treballat tant des de l'organització com des de l'escola. L'objectiu és organitzar un acte per als alumnes que, per les característiques globals pensades exclusivament per a ells, per la qualitat i per la implicació personal i col·lectiva en l'acte, es converteixi en una vivència musical important i inoblidable per a tots. Creiem que ho han aconseguit. ; moltes felicitats!

Matrícula curs 18-19
Carnestoltes
Setmana dels enigmes
La setmana del 29 de gener al 2 de febrer, tot l'alumnat de l'escola
ha treballat la resolució dels enigmes . Podeu veure aqui algunes imatges .
 

 

Després de la bonica festa de divendres passat us deixem aquí l'enllaç a les fotografies.

 

Portes obertes

El passat dia 24 de febrer vam celebrar la jornada de portes obertes. Us volem agrair a tots i especialment a l'Ampa de l'escola, que fos un dia tan especial .

Recordem a les famílies que la llista definitiva de l'alumnat admès a l'escola es publicarà el proper dia 12 de juny.

Si es va demanar a la sol·licitud de preinscripció, la família rebrà aquesta informació a través d’un missatge al correu electrònic.

El període de matrícula serà del  dijous 21 al dimecres 27 de juny, ambdós inclosos.

Festa de la música 

El passat 25 de novembre vam celebrar a l'escola la festa de la música i dels drets dels infants . Us deixem l'enllaç per si voleu veure les imatges . 

Atemptats a Catalunya  

Davant dels atemptats terroristes  que es van produir a Catalunya el passat agost us fem arribar la declaració institucional del Consell Escolar Municipal de Barcelona.

  • YouTube App Icon
  • Blogger App Icon

© 2014  escolaCALMAIOL

Tots els drets documentals, gràfics i audiovisuals reservats.