Documents i projectes

Matrícula

TRETS D'IDENTITAT:

· Catalana. · Pluralista. · Plurilingua. · Aconfessional i apolítica. · Coeducadora · Integradora i intercultural. · Potenciadora de valors. · Democràtica i participativa. · Oberta a les institucions del barri.

 

L'ESCOLA US OFEREIX:

· Ensenyament en Català, castellà i anglès. · Professors especialistes: Música, Anglès, Educació Física, Educació Especial, Aula d'acollida. · Nova aula d'informàtica. · Nova sala polivalent. · Colònies a partir de P-4. · Un ensenyament de qualitat, integrador i personalitzat. · Classes assolellades i amples. · Pista poliesportiva. · Suport psicopedagògica càrrec de professionals de l'EAP. · Respecte per les diferents cultures i persones. · Sortides pedagògiques, teatre, concerts, museus, patrimoni, · Tradicions i cultura del país. · Piscina a 1r curs com a part del currículum d'Educació Física. · Col·laboració amb entitats del barri. · Zona d'esbarjo per a alumnes de P-3. · Foment dels hàbits de treball i convivència. · Servei de guarderia. · Menjador escolar: Activitats a càrrec de monitors de lleure. · Anglès a partir de P-4. · Classes de reforç assistit. · Dues aules d'acollida per l'alumnat estranger. · Informàtica a partir de P-4. · Atenció a la diversitat: grups flexibles i reforç terapèutic. · Coordinació amb els instituts per fer el seguiment dels alumnes. · Assessor LIC.

 

PROJECTES :

Projecte MUS-E. Fundació Yehudi Menuhin. · Projecte estació oberta. · Biblioteca. Projecte Puntedu. · Implantació projecte de rutines i fórmules socials comunicatives · Projecte Barcelona identitats. - Acord de coresponsabilitat. - Espai de deures. -Aprenem amb la gent gran. - Lectoescriptura i joc. - Espai de tarda Creu Roja. - Explica'm un conte. - Cantània. - Laboratori de lletres. - Cinema a l'escola. - Ja sóc lector. - Llegim en parella. - Hàbit lector. - Projcte UNICEF. - Dansa Ara.

 

AMPA:

· Activitat extraescolars. · Participació en festes organitzades conjuntament amb l'escola. · Cursos gratuïts per pares i mares.

 

PROFESSORAT:

· Dinàmic, emprenedor il·lusionat i innovador, amb experiència pedagògica. · Formació permanent del professorat. · Participació en diversos projectes

 

Premis

Baldiri Reixac 2004 en l'apartat "Alumnes" de la Fundació Lluís Carulla.

 

 

Francesc Candel 2005.

 

 

Conviure a Catalunya 2006 del Parlament de Catalunya.

 

 

Baldiri Reixac 2007 en l'apartat "Escoles" de la Fundació Lluís Carulla.

 

 

Baldiri i Reixac 2009 en l'apartat "Experiències" per fomentar la comunicació en català entre l'alumnat de la Fundació Lluís Carulla.

 

 

Medalla d'Honor de Barcelona 2013 a la FYME amb la qual l'escola col·labora en el projecte MUS-E al centre des del curs 2004-2005.

 

 

XXIII Premi Sants-Montjuïc 2014 en l'apartat de col·lectiu.

  • YouTube App Icon
  • Blogger App Icon